Henter indhold...

AlderNetværksgrupper for plejefamilier / Smag på Fællesskabet

Børnehjælpsdagen


Vær med i ’Smag på fællesskabet’ i efteråret 2024 og få styrkede / nye relationer med andre plejefamilier - til gavn og glæde for både børn og voksne.

Kom i netværksgruppe med andre plejefamilier, som I allerede kender - eller lad Børnehjælpsdagen stå for et match!👌

Børnehjælpsdagen etablerer netop nu 10 nye netværksgrupper á 3 plejefamilier (børn og voksne), der mødes 3 gange omkring et måltid i efteråret 2024. Alle familier får et tilskud på 1000 kroner til madindkøb.

’Smag på Fællesskabet’ er støttet af Socialstyrelsen i 2022-2024, og mere end 80 plejefamilier fra hele landet har allerede fået glæde af indsatsen:

”Vi startede på en stor legeplads, og spiste efterfølgende frokost. Børnene hygger sig helt fantastisk på kryds og tværs. Vi voksne hygger os selvfølgelig også!”, fortæller plejemor Kamilla.

”Vi havde en helt fantastisk aften med de andre plejefamilier. Børnene fandt hurtigt ud af det sammen og skal da love for, at vi voksne kunne snakke”, fortæller plejeforældrene Bjarne og Vivi.

”Vi havde en dejlig dag sammen, hvor børnene legede på livet løs. Det var rigtig skønt!”, fortæller plejemor Winnie.

Læs mere og tilmeld jeres plejefamilie her:
https://www.bhd.dk/vores-arbejde/smag-paa-faelleskabet/ 

Børnehjælpsdagens mål er at etablere de 10 grupper før sommerferien 2024, mens selve forløbet starter op i slutningen af august. Børnehjælpsdagen inviterer de deltagende plejefamilier til opstartsevent lørdag den 31. august 2024 i Slagelse.

Det er gratis at tilmelde sig ’Smag på fællesskabet’. Udgifter til transport til møder / måltider afholdes af plejefamilien selv, mens Børnehjælpsdagen dækker evt. broafgift til og fra Sjælland. Dertil ydes som nævnt et tilskud på 1000 kroner til madindkøb pr. familie.


Tilbuddet er til dig, som...

Smag på Fællesskabet er for plejefamilier fra hele landet.

Indsatsen er for hele familien - med fokus på, at både plejebørn og plejeforældre for styrkede / nye relationer.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top