Henter indhold...

AlderVærested og rådgivningstilbud for prostituerede og socialt udsatte

Reden Aalborg


Reden Aalborg er et gratis og anonymt omsorgs- og rådgivningscenter til alle, der har modtaget penge, stoffer, husly, tjenester mv. for sex e.l. og for personer, der på anden vis er i  en udsat position.

Reden Aalborg er med til at sikre, at der er anonym hjælp at hente, hvis man ønsker at stoppe med at sælge sex. Det er dog ikke et krav for at bruge Reden. Man er også velkommen til blot at bruge tilbuddet som et pusterum eller som hjælp og rådgivning til at opnå de små eller store ændringer, der kan give en bedre hverdag.

Redens tilbud:

  • Social- juridisk- og sundhedsrådgivning inkl. bisidning, følgeskab, støttende samtaler, afklaringsforløb, med fokus på at forbedre den enkeltes livssituation eller ønske. 
  • Individuel- og gruppetereapi, herunder Svanegruppe forløb, dvs. en psykologledet terapeutisk gruppe. Svanegruppen er et efterværn og en indsats for at støtte kvinder, som ønsker at forlade eller har forladt prostitution og nu søger hjælp til at komme videre i livet.
  • Café og sociale aktiviteter giver mulighed for at møde ligesindede i en afslappet og hyggelig atmosfære i et uforpligtende rum. 
  • Sundhedsklinikken giver muligehed for anonyme tests for seksuelt overførte sygdomme og generelle helbredsundersøgelser ved en af Redens frivillige, kvindelige læger.

Tilbuddet er til dig, som...

....har modtaget penge, gaver, stoffer, husly, tjenester mv. for sex, intimitet og seksuelt materiale eller har været udsat for seksuelle overgreb, eller på anden måde er i en udsat position som fx hjemløshed, misbrug, ensomhed eller vold.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top