Henter indhold...

AlderFodBoldForSjov

RECOVERY BULLS DANMARK


Fodbold for Sjov er RECOVERY BULLS Familie koncept. Du kan tage familien med til en fantastisk aften, hvor børnene deltager i 1. halvleg og 2. halvleg er for voksne.

Fodbold for Sjov foregår på et niveau, hvor alle kan deltage uanset fodboldfærdigheder, kondition eller mangel på samme. Det vigtigtiste er, at vi har det sjovt og, at alle er med.

Vi spiller hver fredag kl. 19.00 - 21.00. I sommerperioden (ca. fra 1. maj) spiller vi på fodboldbanerne bag Nordhallen, Nørrevangstorvet 8, 4200 Slagelse. I vinterperioden (ca. starten af septemeber) spiller vi i UV-hallen, Frederikshøjvej 3, 4200 Slagelse.

Hvis man vil deltage, kan man bare dukke op eller kontakte Theis Henriksen (se kontaktinformationer). Vi tager varmt imod nye og sørger for at alle føler sig som en del af holdet.

Det er gratis at deltage, og det koster 50 kr. om året, hvis man ønsker at blive medlem.

FodboldForSjov er en af flere aktiviteter i RecoveryBulls Slagelse.

Hvad er RecoveryBulls:
RecoveryBulls er et stof-og alkoholfrit idrætsfællesskab, der bestræber sig på at medlemmerne får nogle gode, positive og sunde aktiviteter og fællesskaber sammen med et fantastisk hold frivillige, der står klar til at hjælpe hinanden.

I kan finde mere om os på vores Facebook side: Recovery Bulls Slagelse.


Tilbuddet er til dig, som...

ønsker et stof&alkoholfrit idrætsfællesskab.

RECOVERY BULLS er et tilbud til mennesker i udsatte livspositioner, og med dette menes der indenfor følgende områder af udsathed:
Hjemløse, mennesker med nuværende eller tidligere misbrugsproblematikker, mennesker med psykisk sygdom og psykisk sårbarhed, mennesker i kriminalitet, ensomhed eller andre komplekse problemstillinger.

Men alle er selvfølglig velkommen!


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top