Henter indhold...

AlderSocial Gaming - Med på holdet

SGI eSportDyk ned i Social Gaming - Tag del i fællesskabet!

Social Gaming – En del af SGI-eSport dedikeret til at dyrke den sociale side af gaming verdenen samt give dig udfordringer I de forskellige spil.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig hos os. Vi vægter fællesskabet højt og byder alle gamer velkommen til at prøve og dele deres gaming interesse sammen med os i et trygt fællesskab.

Vi tilbyder en bred vifte af spil og aktiviteter, hvor du kan udfolde dine gaming-interesser. Fra klassiske favoritter til de mest populære spil - der er noget for enhver smag.

Focus på det sociale aspekt

Hos os handler det ikke kun om spillet. Det handler også om det sociale samvær og de venskaber, der opstår gennem fælles gaming-oplevelser. Så tag dine venner med eller mød nye gaming-kammerater hos os!

Information:

Tid: Torsdag fra kl. 17:00 til 19:00
Addresse: Skolebakken 166, 6405 Esbjerg Ø. ( Cosmos skolens esport lokale )
Pris: 100kr pr. halvår
Tlf: 28 15 02 37 Peter Floor (SGI) /  21 39 60 59 Peter Meilandt ( Med På Holdet )

Du kan se mere på vores hjemmeside og Facebookgruppe - her kommer der løbende opdateringer og nyt.

Vi glæder os til at se DIG!


Tilbuddet er til dig, som...

Ønsker at finde et fællesskab gennem gaming. Uanset om du er nybegynder, erfaren gamer, søger socialt samvær, er psykisk sårbar, ensom, nytilflytter eller bare nysgerrig efter en ny form for gaming-fællesskab, så er Social Gaming det rette sted for dig. Vi byder alle velkommen til at deltage og dele deres passion for gaming i et inkluderende og støttende miljø.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top