Henter indhold...

AlderNyt læsefællesskab for unge i sårbare eller udsatte positioner

Læseforeningen


Læsefælleskab
Læsefællesskabet er for dig mellem 18 - 35 år, der har sårbarhed eller andre udfordringer inde på livet, og trænger til et inspirerende og fordomsfrit fællesskab, hvor der er plads til al livets slinger.

Læseforeningens fællesskaber kræver ingen forberedelse eller særlig viden om litteratur. En ung frivillig læseguide kommer med en tekst og læser højt for gruppen. Der bliver løbende holdt pauser i læsningen hvor gruppen deler de tanker der er dukket op. Der er plads til alle i gruppen, og rum til at være sig selv.

Mulighed for at få en skønlitterær følgeven   
Det er sjovere at starte til en ny aktivitet, når man har nogen at følges med! Til denne læsegruppe har du mulighed for at blive koblet til en skønlitterær følgeven, som du kan følges med til Godsbanen. I kan mødes forinden og drikke en kop kaffe eller the, eller følgevennen kan hente dig, og følge dig til læsegruppen.

Vi har allerede startet en læsegruppe Mandage kl. 17.00 - 18.30 i Vogn 1 på Godsbanen, Skovgaardsgade 3.
Har du lyst til at være med, og måske til at følges med en anden i læsegruppe, så skriv til sigrid@laeseforeningen.dk


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er ung mellem 18-35 år, som befinder sig i en sårbar position, hvilket kan være alt fra en psykiatrisk diagnose, til ensomhed eller det at stå uden for arbejdsmarkedet, og som gerne vil stifte bekendstskab med litteraturen i en hyggelig, tryg og understøttende ramme, sammen med andre unge. 

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top