Henter indhold...

AlderUgentlig ungefællesskab for unge mellem 16 og 35 år

Sind Ungdom


Sind Ungdom Holbæk er en lokalforening under landsforeningen Sind Ungdom. Vi arbejder for, at ingen unge skal stå alene, når de bliver ramt af psykisk sårbarhed. Vi skaber fællesskaber for unge mellem 16 - 35 år, der på den ene eller anden måde føler sig ekskluderet eller isoleret fra resten af samfundet, grundet psykisk sygdom og belastninger.

Sind Ungdom Holbæk er drevet af unge frivillige, der hveranden onsdag aften åbner op for ungefællesskabet. Her skaber vi et ligeværdigt og trygt frirum, hvor alle kan være sig selv og føle, at de hører til. Her skaber vi i fællesskab både hverdagsaktiviteter og ud-af-huset oplevelser. Vi bestræber os på at skabe et trygt og rart miljø fyldt med accept og anerkendelse, hvor de unge kan finde øget selvværd og med mulighed for at skabe selvudvikling. 

Klubfællesskabet holder som udgangspunkt åbent hveranden onsdag fra kl. 16 - 21 (i ulige uger). Der er ingen tilmelding, man møder bare op på Apotekerhavens Fælleshus, Apotekerhaven 102,
4300 Holbæk, hvor vi holder til.


Tilbuddet er til dig, som...

 
er mellem 16 og 35 år og ønsker at være en del af et fællesskab, hvor du er velkommen uanset din baggrund. Vi skaber et trygt og rart sted, hvor vi laver mad sammen, spiller brætspil, tager på ture, snakker og meget andet. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top