Henter indhold...

AlderInternational Mandeklub

Folkekirkens Tværkulturelle Center, Ribe stift


En mandeklub der er åben for alle nationaliteter uanset religiøs baggrund. Målet er at fremme nydanske mænds dannelse af netværk, integration og bedre livskvalitet gennem undervisning, socialt samvær og udviklende aktiviteter, hvor alle inddrages med deres ressourcer f.eks. madlavning, kreativitet, traditioner og viden om forskellige emner.

Den internationale mandeklub mødes hver tirsdag i Kvaglund Kirke og nogle starter med at lave mad fra klokken 16.00. Resten dukker op klokken 17.30 og vi fortsætter til klokken ca. 21.00.

Vi er en flok på 15-25 mænd fra 5-10 forskellige lande som mødes om et varieret program. Vi hjælper hinanden med at lave maden og vi lærer hinanden at lave mad. Vi værdsætter fællesskab meget højt, der er altid tid til, samtaler på dansk med hjælp fra andre sprog. På programmet er der sport, udflugter, grill, livshistorier, besøg, leg og spil, firmabesøg, træning i jobansøgning. Deltagerne i mandeklubben kommer med gode ideer og gør en arbejdsindsats, for at klubben kan køre godt.

Det er lykkedes at skabe et internationalt fællesskab, som mænd vil være med i trods meget forskellig religiøs og etnisk baggrund, uddannelsesniveau og antal år i Danmark. Nogle er nye i Danmark og mangler et godt fællesskab. Nogle er muslimer, andre kristne eller noget helt tredje, nogle forstår ikke meget dansk endnu, andre har været her mange år. Alle er velkomne her.

Åben hver tirsdag kl. 17:30-21 i Kvaglund Kirke


Tilbuddet er til dig, som...

.. er mand med anden etnisk baggrund end dansk og har lyst til at mødes med andre internationale mænd om sociale aktiviteter


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top