Henter indhold...

AlderKaleidos - LGBT+ Danmark

LGBT+ Danmark


Kaleidos er en frivilliggruppe i LGBT+ Danmark, som skaber fællesskaber for mennesker i LGBT+ miljøet i Slagelse og omegn. Vi ønsker at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man som LGBT+ person kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk og hvor man kan skabe nye venskaber.  

Kaleidos skal være et safe space, hvor man som LGBT+ person trygt kan tale med ligesindede om de tanker, erfaringer, følelser og udfordringer, der er en del af livet som LGBT+ person i de mindre lokalsamfund omkring Slagelse. Man er aldrig tvunget til at selv at dele, men alle er velkomne.   

Vi afholder månedlige arrangementer i Kaleidos, hver første onsdag i måneden kl.18-20, på Slagelse Bibliotek. 


Tilbuddet er til dig, som...

søger et socialt fællesskab inden for LGBT+ miljøet. Vi har derfor ingen aldersgrænse for, hvem der kan komme i gruppen. Dette er også med til at skabe relationer og netværk på tværs af aldre og dermed erfaring med at være LGBT+ person.  

Aftenerne har som oftest et tema, men det er ikke et krav. Temaerne bestemmes i fællesskab af gruppens medlemmer, og alle gode ideer er velkomne. Der er altid kaffe på kanden og lidt lækkert til ganen, når vi mødes. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top