Henter indhold...

AlderNetværk og motion for overvægtige kvinder

Slankeforeningen Fnuggeline lokalgruppe Esbjerg


Fnuggeline er en forening, hvis formål er at støtte og fremme forståelsen for svært overvægtige kvinders interesser og ikke mindst at støtte disse i at tabe sig samt at udbrede kendskabet til et sundt og konstruktivt livssyn.

I vores forening samles svært overvægtige kvinder med det formål at tabe kilo og dermed få en ny livsstil og bedre livskvalitet, alt imens vi støtter hinanden, er aktive, motionerer og har det sjovt sammen. Desuden håber vi med vores nye livsstil at forebygge følgesygdomme og derved spare os selv og samfundet for store udgifter i fremtiden.

I Fnuggeline får man ikke udleveret en kost – og motionsplan men man må selv tage stilling til, hvilke metoder er bedst for den enkelte. Som medlem får man viden om, hvilke metoder man kan bruge til at lægge sine vaner om. Vi forsøger hele tiden at få fat i de bedste instruktører og foredragsholdere med den nyeste viden, når vi mødes til fælles træf cirka 10 gange om året. Se mere om dette på vores hjemmeside.

Vi mødes sidste tirsdag i hver måned på Frivillighuset Vindrosen fra kl. 16:30 til 18:00.
Vi laver ca. en halv times let motion, hvor alle kan være med, derefter socialt samvær med råd og vejledning til kost og motion.

For at blive medlem skal du være kvinde og overvægtig, dvs. have en BMI over 30.
Har det fanget din interesse eller er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.


Tilbuddet er til dig, som...

.. er kvinde og svært overvægtig med en BMI over 30


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top