Henter indhold...

AlderStøtte til skolestart 0. klasse og øvrige klassetrin

Foreningen Enestående Forældre


I Foreningen til Støtte for Mødre og Børn uddeler vi legater til en lang række forskellige formål. Hvis du er enlig forælder med børn under 18 år, kan du søge om et legat til dit barns skolestart. Ansøgningsperioden ligger i foråret.  
 
Starter dit barn i skole efter sommerferien? Eller har du et skolebarn, der har brug for nyt udstyr? Foreningen til Støtte for Mødre og Børn uddeler legater til eneforældre, der har brug for økonomisk hjælp til at give deres børn en god skolestart. Kig på vores hjemmeside for adgang til vores ansøgningsportal: https://morbarn.info/vi-stotter/

 
Bemærk: Ansøgningsperioden ligger i foråret. For nærmere specificering af ansøgningsfrister, hold øje med vores Facebook-side, “Foreningen til Støtte for Mødre og Børn” eller vores hjemmeside https://morbarn.info/.

 
Hvis du har brug for hjælp til at oprette din ansøgning, kan du ringe til os på: 35 38 56 26. Telefonen er åben mandag-torsdag fra kl. 10-12. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er enlig forælder, og har børn under 18 år. 
     

I Foreningen til Støtte for Mødre og Børn uddeler vi legater til en lang række forskellige formål. Følg gerne med på vores Facebookside, eller kig på vores hjemmeside ift. hvilke andre formål, vi støtter: https://morbarn.info/vi-stotter/

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top