Henter indhold...

AlderPsykologhjælp til 15-25 årige

Favrskov kommune


Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil tale med en psykolog. Det kan være på grund af angst, tristhed, negative tanker om sig selv, vrede, ubehagelige oplevelser, usikkerhed, forvirring, stress, kærestesorger, ensomhed, savn, sorg, problemer med familie og venner og mange andre ting.

Psykologhjælpen er anonym, og der føres ikke journal. Psykologen har tavshedspligt, hvilket betyder, at det, som den unge fortæller, ikke formidles videre, medmindre det er aftalt med den unge selv.

Samtalerne er anonyme, men du skal dokumentere, at du er mellem 15 og 25 år og bor i Favrskov Kommune ved at vise dit sundhedskort.

Du behøver ikke på forhånd at vide, hvad du vil tale om.

Psykologen kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig at tale om. Psykologen vil stille dig spørgsmål alt efter problemstillingen.

Du bestemmer selv, hvad du vil fortælle, tale om og svare på. Psykologen har tavshedspligt, og det, I taler om, bliver ikke sagt videre til andre, med mindre du selv gerne vil have det. Du har mulighed for op til fem samtaler af ca. 1 times varighed. Hvis 1 time er for længe at sidde og tale, kan du tale med psykologen i kortere tid, eller mens I går en tur.

Du kan invitere en ven eller en fra din familie med til en samtale.

Du har mulighed for op til fem psykologsamtaler. Psykologsamtalerne er ikke behandling. Psykologen kan desuden hjælpe dig med at finde andre steder, hvor du kan få hjælp, hvis du ikke er kommet det rette sted. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er mellem 15 og 25 og bor i Favrskov Kommune
  • Unge, som kommer til psykologsamtalerne, kommer af mange forskellige grunde, f.eks. angst, negative tanker om sig selv, tristhed, vrede, ubehagelige oplevelser (som kommer igen i flashbacks), usikkerhed, forvirring, stress, kærestesorger, ensomhed, savn, sorg, problemer med familie og venner m.m

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top