Henter indhold...

AlderStøtte og praktisk hjælp i lokalområdet Sædding

Træfpunkt Sædding


TRÆFPUNKT sædding har til formål at være samlingspunkt for alle frivilligheds- og fritidsaktører primært i Sædding, Ådalen og Fovrfeld områderne. Vi står klar til at hjælpe dig med nogle af hverdagens små udfordringer enten i hjemmet eller hos os.

Hjælp, støtte og vejledning:

  • IT-hjælp: Kom ind til en snak torsdage mellem 14-16, hvor vi sammen forsøger at løse problemerne, hvis din telefon, tablet eller computer driller.
  • 1XtraHånd (Praktisk hjælp): Vi tilbyder en hjælpende hånd med nogle af hverdagens små gøremål. 
  • Bisidder: En bisidder tager med dig til møder med eksempelvis kommunen eller en anden instans, og de kan hjælpe dig med at forstå, hvad der bliver sagt samt, hvordan du skal forholde dig til det.
  • Gratis advokathjælp: En gang om måneden er det muligt at trække på en advokats råd om eksempelvis testamenter, strafferet eller socialjura.
  • Tilflytterrådgivning: Som tilflytter kan du få hjælp til at finde dig til rette i dit nye område. Du kan få råd om offentlig transport, sport- og fritidsinteresser til børn/unge, dagligvarerindkøb osv.

Så hvis du, eller din nabo, har brug for assistance til ét eller flere af ovenstående ting, så er du meget velkommen til at kontakte os inden for kontorets åbningstider.


Tilbuddet er til dig, som...

.. er beboer i eller omkring lokalområdet Sædding i Esbjerg

.. har brug for hjælp til at løse et mindre praktisk eller IT-relateret problem

.. har brug for advokathjælp, en bisidder eller tilflytterrådgivning


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top