Henter indhold...

AlderFå de lokale nyheder læst op

Lydavisen Fæstningsjournalen


Lydavisen Fæstningsjournalen i Fredericia er et tilbud til blinde, svagtseende og andre, som af en hvilken som helst grund - fx ordblindhed eller fysiske handicap - ikke er i stand til at håndtere eller læse en almindelig trykt avis.

Fæstningsjournalen udkommer 2 gange ugentligt med nyheder hentet fra Fredericia Dagblad, Pensionistavisen og de lokale ugeaviser.

Lydavisen indtales på en disc, som sendes via PostNord til abonnenterne.

På grund af den særlige målgruppes forudsætninger, henvender dette opslag sig primært til pårørende, venner, plejepersonale og offentlige myndigheder, som søger en brugbar løsning for målgruppen, så disse ved hjælpe af denne specielle nyhedsformidling bevarer orienteringen om det omgivende lokalsamfund og derved undgår social isolation.

Prisen for at være abonnent på Fæstningsjournalen er 225 kr. årligt.

Man kan bestille abonnement på Lydavisen Fæstningsjournalen ved at ringe på telefon 4250 1796.

 

Lydavisen Fæstningsjournalen er en forening, som blev grundlagt i 1976 af frivillige fra Sct. Georgs Gilderne i Fredericia.

Det er stadig på initiativ af Sct. Georgs Gilderne og med økonomisk tilskud fra Fredericia Kommune, at frivillige vederlagsfrit fremstiller og distribuerer lydavisen.


Tilbuddet er til dig, som...

er svagtseende, blind eller som af en hvilken som helst grund - fx ordblindhed eller fysiske handicap - ikke er i stand til at håndtere eller læse en almindelig trykt avis.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top