Henter indhold...

AlderAl-Anon Familiegrupper - Hjælp og håb for pårørende til alkoholikere

Al-Anon Familiegrupper


Mange som kommer til Al-Anon/Alateen er desperate, føler håbløshed, og er ude af stand til at tro, at situationen nogensinde kan ændre sig. Vi ønsker, at vore liv skal ændre sig. Al-Anon er et program og fællesskab der hjælper alkoholikeres familier og andre pårørende i at komme sig ovenpå påvirkningen fra en andens alkoholmisbrug.

I Al-Anon deler medlemmerne deres egen erfaring, styrke og håb med hinanden. Du vil møde andre, som deler dine følelser og frustrationer. Vi mødes for at lære en bedre måde at leve på – for at finde glæde uanset om alkoholikeren stadig drikker eller ej.

Al-Anon-medlemmer er mennesker ligesom dig og mig – mennesker som er blevet påvirket af en andens misbrug. De er forældre, børn, ægtefæller, brødre, søstre, andre familiemedlemmer, venner, arbejdsgivere og kolleger til alkoholikere. Uanset hvilke specifikke erfaringer vi har haft, deler vi et fælles bånd: Vi føler, at vores liv er blevet påvirket af en andens misbrug.

Vi afholder møder alle søndage i konfirmandlokalet til venstre for indgangen til Treenighedskirken i tidsrummet kl. 19-20.

Det er muligt at ringe til vores Al-Anon Hotline på hverdage ml. kl. 10:00-13:00 og 18:00-21:00 på tlf. 7020 9093


Tilbuddet er til dig, som...

.. oplever et liv påvirket af en andens alkoholmisbrug


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top