Henter indhold...

AlderMænds Mødesteder

Mænds Mødesteder Esbjerg


Mænds Mødesteder er for alle mænd over 18 år, der har lyst til at mødes med andre mænd om hyggelige og sociale aktiviteter.

I Mænds Mødesteder står mænd skulder ved skulder. Her er det lysten til at lave noget sammen med andre mænd, og bruge sine kompetencer, faglige såvel som personlige, der er i centrum. Vores primære formål er at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd. Mænds Mødesteder er åbne for alle mænd i alderen +18 år. 

Mænds Mødesteder er drevet og formet af de mænd, der bruger tilbuddet, så går du og brænder for en aktivitet, som du gerne vil have andre mænd med på, så skal du ikke holde dig tilbage, men tag gerne kontakt til os og fortæl om din ide, måske er der andre mænd der vil være med.

Træffetid
I Esbjerg mødes vi mandag og onsdag, kl. 13:00 i Skovbo-Centret øverst oppe på 2. sal, hvor vi hygger os - om sommeren med petanque, om vinteren med billard - og der bliver altid tid til en kop kaffe med lidt småkager til.

Du kan komme et par gange, inden vi "kræver" kontingent, derefter koster det 100 kr. for et år. 

Foreningen er alkohol- og rusfri.


Tilbuddet er til dig, som...

.. er mand +18 år og har lyst til at mødes med andre mænd om forskellige aktiviteter


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top