Henter indhold...

AlderVindmøllen

Esbjerg Kommune


Energi til hinanden

Energi til hinanden er et projekt for unge, som af forskellige årsager har svært ved at finde deres vej ind i uddannelse og arbejde.

Vi samarbejder bl.a. med foreninger, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og frivillige organisationer. Sammen hjælper vi de unge med at komme ind på en god livsbane og blive en del af et fællesskab på uddannelses- eller arbejdsmarkedet og i fritiden. 

Vi tror på, at unges kompetencer og motivation udvikles gennem deltagelse i fællesskaber og ved at de får lov til og mulighed for at tage ansvar for deres egen udvikling.   

Til dig som ung

Er du mellem 16-27 år, bor du i Esbjerg Kommune  [TNT1] og oplever du, at det kan være svært at finde din retning i livet i forhold til arbejde og uddannelse? Og ønsker du at være en del af positive fællesskaber med andre unge? Så kan projekt Energi til hinanden måske være noget.  

Det kan være, at du mangler viden om dine muligheder. Du har måske dårlige erfaringer med at gå i skole eller du er måske fyldt op af andre ting, der gør det svært at få det hele til at hænge sammen. Uanset hvad så vil vi gerne støtte dig i at finde din vej. 

Du er vigtig for os

Vi lægger vægt på, at unge, der kommer i Energi til hinanden, er med til at forme hverdagen. Vi har blandt andet et ungepanel, hvor du kan tage emner op, som er vigtige for dig, eller få en snak om noget, du ønsker dig eller gerne vil have anderledes. Derudover deltager unge i Energi til hinanden løbende i evaluering og kvalificering af indsatsen. 

Tænker du, at Energi til hinanden er noget for dig, så ring til os.  Du kan også tage kontakt til en rådgiver i Esbjerg Kommune og forhøre dig nærmere om tilbuddet. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • er mellem 16 - 27 år
  • har svært ved at finde retning i livet i forhold til arbejde og udannelse?
  • mangler du viden om dine muligheder?

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top