Henter indhold...

AlderSelvhjælpsgruppe for unge voksne med depression (18-26 år)

DepressionsForeningen i Nordjylland


DepressionsForeningen i Nordjylland tilbyder grupper, netværk, støtte og fællesskab til dig, der er patient eller pårørende til et menenske med en depression eller bipolar lidelse.

Velkommen til selvhjælpsgruppe for unge voskne (18-26 år) i DepressionsForeningen i Nordjylland. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Vi mødes mandag i lige uger kl. 16.30-18.30 i Cafe HØK, Danmarksgade 49, 9000 Aalborg.

 • En selvhjælpsgruppe er et frirum med en klar struktur, der sættes af gruppens tovholdere Nicoline og Linnea.
 • En selvhjælpsgruppe er et sted at dele problemer, lytte til og lære af de andre i gruppen.
 • En selvhjælpsgruppe må ikke sidestilles med behandling eller terapi.
 • Deltagelse i en selvhjælpsgruppe kræver ikke henvisning. Det kræver kun, at du mailer, SMS’er eller indtaler en telefonbesked til kontaktpersonen, hvis du påtænker at komme i gruppen. Det skal du gøre senest kl. 15.00 på mødedagen. Det betyder nemlig, at vi kan tage imod dig på allerbedste vis, når du kommer i gruppen. Vi glæder os til at møde dig.
 • Deltagelse i en selvhjælpsgruppe er gratis. Efter deltagelse et par gange opfordrer vi til, at du melder dig ind i DepressionsForeningen. Det koster 249 kr. om året og så modtager du det flotte magasin BALANCE fire gange om året, du får adgang til arrangementer, rådgivning og støtte. Derudover er dit medlemskab med til at støtte vores mange initiativer, aktiviteter og indsatsen mod depression og bipolar lidelse.
   

   
   

   

Tilbuddet er til dig, som...

...er eller har været ramt af en depression og er ung (18-26 år).


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top