Henter indhold...





Alder



Selvhjælpsgruppe for pårørende

DepressionsForeningen i Nordjylland


DepressionsForeningen i Nordjylland tilbyder grupper, netværk, støtte og fællesskab til dig, der er patient eller pårørende til et menneske med en depression eller bipolar lidelse.

Velkommen til selvhjælpsgruppe for pårørende til personer med depression i DepressionsForeningen i Nordjylland. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Vi mødes onsdage i lige uger kl. 19-21 i Det Gamle Rådhus, Torvet 5, 9400 Nørresundby. Fra januar 2024 ændres dagen til at være tirsdag i lige uger kl. 19-21 og gruppen flytter til Den Sociale Cafe Høk', Danmarksgade 49, 9000 Aalborg. 

  • En selvhjælpsgruppe er et frirum med en klar struktur, der sættes af gruppens tovholder Maybritt.
  • En selvhjælpsgruppe er et sted at dele problemer, lytte til og lære af de andre i gruppen
  • En selvhjælpsgruppe må ikke sidestilles med behandling eller terapi
  • Deltagelse i en selvhjælpsgruppe kræver ikke henvisning. Det kræver kun, at du mailer, SMS’er eller indtaler en telefonbesked til kontaktpersonen, hvis du påtænker at komme i gruppen. Det skal du gøre senest kl. 15.00 på mødedagen. Det betyder nemlig, at vi kan tage imod dig på allerbedste vis, når du kommer i gruppen. Vi glæder os til at møde dig.
  • Deltagelse i en selvhjælpsgruppe er gratis. Efter deltagelse et par gange opfordrer vi til, at du melder dig ind i DepressionsForeningen. Det koster 249 kr. om året og så modtager du det flotte magasin BALANCE fire gange om året, du får adgang til arrangementer, rådgivning og støtte. Derudover er dit medlemskab med til at støtte vores mange initiativer, aktiviteter og indsatsen mod depression og bipolar lidelse.
     

Tilbuddet er til dig, som...


...er pårørende til en person med depression.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top