Henter indhold...

AlderBliv frivillig i Beredskabet

Beredskabsforbundet Nordfyn


I dag står Beredskabsforbundet på tre søjler – vores tre hovedopgaver, som er defineret via forbundets rammeaftale med Forsvarsministeriet:

  1. Vi er ståsted for de frivillige i redningsberedskabet og oplyser om deres bidrag til det samlede danske beredskab.
  2. Vi uddanner befolkningen i at forebygge ulykker og være mere selvhjulpne i kritiske situationer – gennem BorgerBeredskabet.
  3. Vi hjælper redningsberedskaberne med at skaffe nye frivillige og nye deltidsbrandfolk – gennem hvervekampagner og gennem projektet BlivBrandmandNu.

Vi hverver, støtter og samler de frivillige.
Vi arbejder for at gøre det trygt og spændende og meningsfuldt at være frivillig i Danmarks beredskaber og gennem BorgerBeredskabet.

Sådan bliver du frivillig ved beredskabet
Ønsker du at vide mere eller ansøge om at blive frivillig, så find den frivilligenhed du vil kontaktes af under fanen frivilligenheder på vores hjemmeside eller via nedenstående link. Her udfylder du kontaktformularen og beredskabet kontakter dig herefter.

https://blivfrivillignu.dk/frivilligenhed/?_gl=1*j31xu9*_up*MQ..*_ga*MTIzMzk3OTQ3MC4xNjg1NTIxMDky*_ga_FZ0HB1PYBF*MTY4NTUyMTA5MS4xLjAuMTY4NTUyMTA5MS4wLjAuMA..


Tilbuddet er til dig, som...

ønsker at opnå kompetencer og faglighed til - med ro i maven - at kunne tage ansvar, når der er brug for det. Tilbuddet er til dig som ønsker at være frivillig i de danske beredskaber og hjælpe med at forebygge, modvirke og beskytte. Og mens du som frivillig er med til det, sørger forbundet for et godt fundament for dig. 

Forudsætningen for dit engagement er, at det er trygt og spændende – og at fagligheden er på plads. Derfor skaber vi hvert år rammerne for en række arrangementer og kurser, som skal gøre det endnu mere meningsfuldt at være frivillig i Danmarks beredskaber og gennem Borgerberedskabet.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top