Henter indhold...

AlderFamiliens Hus

Familiens Hus


I Familiens Hus møder du jordemoder, sundhedsplejersker, uddannelses- og erhvervsvejleder, socialrådgivere, pædagog og psykolog. Alle aktiviteter er frivillige og gratis at deltage i.

Sådan kan vi hjælpe jer

Er I under 30 år, gravid eller har barn/børn og bosat i Esbjerg kommune kan I deltage i Familiens Hus’ aktiviteter og gruppeforløb. Det er frivilligt at gå her, du kan møde op anonymt, og vi har forskellige tilbud der tilpasses jeres ønsker og behov.

Familiens Hus er for dig, der vil have mulighed for at forene forældreskab med netværk, uddannelse/studie og job. Her er du sammen med jævnaldrende, der er det samme sted i livet, hvilket giver mulighed for at udveksle erfaringer og møde nye mennesker.

I Familiens Hus kan du deltage i forskellige aktiviteter, som giver dig råd og inspiration til, hvordan du skaber den bedste start for dig, dit barn og din familie.

Vi tilbyder korte og længere forløb, hvis du har lyst til og behov for det.

Familiens Hus er et samarbejde mellem Mødrehjælpen og Esbjerg Kommune.

Familiens Hus er sammensat af forskellige faggrupper, som hver især er med til at skabe de bedste forudsætninger for dig og din familie.

Familiens Hus tilbyder:

Fødsels- og familieforberedelse
Netværksgrupper og barselscafeer
Individuelle tilrettelagte forløb
Individuelle samtaler
Grupper for far
Uddannelses- og erhvervsvejledning
Mentorordning
Åbne arrangementer og foredrag

Familiens Hus er et partnerskab mellem Esbjerg Kommune og Mødrehjælpen. Alle aktiviteter er frivillige og gratis at deltage i.

Aktiviteter:
Har du lyst til at mødes med andre unge samme sted i familielivet som dig, kan du læse om de forskellige aktiviteter i Familiens Hus. 

Hjemmesiden har en oversigt af aktiviteter.

Vi rådgiver dig meget gerne, så kontakt os endelig, hvis du har brug for det. 

Åben rådgivning

Kontakt Familiens Hus på telefon 76 16 52 00 for at lave en aftale. Åben rådgivning kan aftales på alle hverdage og kan være hos både sundhedsplejerske, socialrådgiver og uddannelsesvejleder.

Forløb af forskellig varighed

Fælles for forløbene er, at I mødes om et emne, der relaterer sig til jeres graviditet, barn og/eller jer som forældre, og at I mødes i et fællesskab med andre.


Tilbuddet er til dig, som...

  • er gravid eller forældre
  • har lyst til at møde andre gravide/forældre
  • ønsker vejledning i forhold til fødsel og forældreskab
  • ønsker inspiration til hverdagen efter barsel

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top