Henter indhold...

AlderCafé aftener

Veteran Cafè Skive


Veteran Café Skive er mødestedet for tidligere udsendte og pårørende, hvor du kan mødes med andre, der har været udsendt for Danmark i internationale missioner. Vi tilbyder et fristed for dig og din familie, hvor der er plads til børnene til at lege, mens I voksne kan få en snak med ligesindede.

Du er altid velkommen til at komme og få en kop kaffe, te eller en vand og en uforpligtigende snak med andre veteraner og pårørende om dine oplevelser og evt. problemer. Det kræver ikke medlemsskab og det er gratis at deltage i Café aftener samt de fleste aktiviteter. Vi mødes:

Tid: Onsdage i ulige uger kl. 18 - 21
Sted: FamilieHuset, Asylgade 4 

Vi kan støtte dig med hjælp til ansøgninger, være bisidder ved kontakt til myndighederne og ellers give dig det kammeratskab, du oplevede i felten. Vi inkluderer hele familien, da vi jo alle ved, at det ikke kun påvirker den udsendte, men hele familien, når en er udsendt.

Læs mere om Veteran Café Skive og find en oversigt over vores øvrige aktiviteter på vores hjemmeside


Tilbuddet er til dig, som...

Er ambulancemand, brandmand, Falckmand, frivillig i Hjemmeværn, Beredskabs-korpset, Røde Kors, læge, nødhjælpschauffør, pilot, politimand, præst, pårørende, soldat, sømand eller sygeplejerske, der har været udsendt i international tjeneste, så er du velkommen.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top