Henter indhold...

AlderNy mor i Danmark- Esbjerg

Dansk Flygtningehjælp - Ny mor i DK


Vil du møde andre mødre som også er på barsel? Har du flygtninge eller ikke-vestlig indvandrerbaggrund? Vil du vide mere om dine og familiens muligheder efter barslen? Så er Ny mor i Danmark, det helt perfekte fællesskab til dig.

Ny mor i Danmark er et trygt rum hvor mødrene får mulighed for at sparre med andre kvinder om alt fra babyrelaterede emner til egen livssituation, kroppen efter fødsel til familieliv i Danmark, deltagelse i foreningsliv og arbejdsliv efter barselsperioden. Her er der tålmodighed til at kommunikere verbalt og nonverbalt til og mellem alle sproggrupper.

Hvad laver vi?
Hygger med kage, snacks og drikke
Leger med babyerne
Får interessante oplæg og rådgivning om:

Hvordan man hjælper sit barn med sprog
Hvordan man kan støtte sit barns udvikling og skolegang
Hvordan man kan nærme sig sine drømme for fremtiden
Fællesskab for dig, din baby og andre nybagte mødre


Hvor og hvornår?
Selve mødregruppen foregår på Platformen Gl. Novrupvej 14., 6705
Mandage fra 10.00 til 13.00   

OBS! opstart den 28. august 2023

I Esbjerg Kommune giver mødregruppeprojektet Ny mor i Danmark børn med minoritetsetniskbaggrund en god start på livet ved at støtte op om eksisterende og nyetablerede mødregrupper.

Forløbene understøttes af DRC Dansk Flygtningehjælps frivillige og fagprofessionelle med indgående kendskab til kvinder med flugt- eller ikke vestlig minoritetsbaggrund.

Bor du i et område, hvor vi har en mødregruppe, og har du lyst til at være med, er du velkommen til at kontakte os.

Her kan du læse mere på flere sprog: عربي, فارسی, English, Soomaali: https://frivillig.drc.ngo/media/nmgdv2ut/nymordanmark-esbjerg-flyer-brugere.pdf


Tilbuddet er til dig, som...

.. har flugt eller minoritetsetniskbaggrund, som enten er gravid eller har baby mellem 0-1 år, og som synes det er udfordrende at være del af en mødregruppe, hvor det kan være svært at kommunikere.

.. ikke rigtig kender dine egne og dine børns muligheder i Danmark endnu. Det hjælper vi med i gruppen at præsentere dig for.

 

 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top