Henter indhold...

AlderCS:GO Oldboys

Sørby Esport


Sørby Esport's CS:GO Oldboys er et eksklusivt tilbud til voksne over 25 år, der ønsker at genopdage glæden ved esport i et engagerende og støttende miljø. Hos Sørby Esport, Danmarks førende esportsforening, er vi dedikerede til at skabe en sjov og spændende oplevelse for vores voksne spillere.

Træningen foregår to gange om ugen i vores topmoderne Esport Center på Trafikcenter Alle 4, 4200 Slagelse. Hver træningssession ledes af en dedikeret træner, der har fokus på at udvikle dine spilevner, strategiske tænkning og samarbejdsevner. Vi har plads til spillere på alle niveauer, så uanset om du er en erfaren CS:GO-spiller eller bare begynder, vil du føle dig hjemme her.

Ud over træningen i esportscentret, tilbyder vi også adgang til turneringer, LANs, bootcamps og forskellige fysiske aktiviteter. Dette er en fantastisk måde at blive mere involveret i esportsmiljøet, samtidig med at du har det sjovt og holder dig aktiv.

Hvis du er en voksen, der er lidenskabelig omkring CS:GO, ønsker at forbedre dine færdigheder, og er klar til at dykke ind i et engageret og støttende fællesskab, så er Sørby Esport's CS:GO Oldboys lige det, du leder efter. Vi glæder os til at byde dig velkommen til holdet!


Tilbuddet er til dig, som...

Der er voksen over 25 år og har lyst til at spille CS:GO med andre voksne - grine og have det sjovt.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top