Henter indhold...

AlderTilbud til børn og unge med begyndende angst

Ikast-Brande Kommune


Hvis du er bekymret for et barn, som måske er ved at udvikle angst, så har Ikast-Brande Kommune et tilbud til børn og unge og deres forældre. Tilbuddet rummer råd og vejledning, screening og behandling. Behandlingen består primært af Cool Kids og gruppeforløb. Tilbuddet er åbent og kræver ikke henvisning.

 


Tilbuddet er til dig, som...

Tilbuddet er for børn og unge fra 0-17 år (og deres familier), som bor i Ikast-Brande Kommune, og som efter en konkret og individuel vurdering har behov for hjælp til begyndende angst.

Angst og tristhed er helt almindelige følelser i alle mennesker, og alle oplever at have ængstelighed og bekymringer i livet. Men i nogle situationer, kan barnets eller den unges bekymringstanker få overtaget, så man er forhindret i at gøre almindelige aktiviteter så som at gå i skole, besøge venner, gå til fritidsinteresser mv.

Børn og unge med begyndende angst kan ofte stille mange unødige spørgsmål og kræve konstant beroligelse. Her er nogle af de tegn, som man kan være opmærksom på.

Oplever du ofte, at dit barn:

  • Er meget bekymret og tænker meget på, hvad der kan gå galt.
  • Foretrækker at være sammen med personer, det kender godt, og er tryg ved og holder sig tæt til forældrene, når de færdes uden for hjemmet.
  • Klager jævnligt over hoved- eller mavepine.
  • Undgår uvante eller vanskelige situationer for eksempel ved at finde på undskyldninger eller blive syge.
  • Har svært ved at sove og tager lang tid om at falde i søvn.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top