Henter indhold...

AlderSocial Café

Café Parasollen, Aalborg


Café Parasollen er en social café i hjertet af Aalborg.

Café Parasollen er et alkoholfrit spise- og værested, der giver tilbud om nærvær, omsorg og samvær, samt at støtte og hjælpe enhver med problemer, som selv ønsker at blive hjulpet gennem hjælp til selvhjælp. Café Parasollen er en selvejende institution, der samarbejder med KFUMs Sociale Arbejde.

Med udgangspunkt i det enkelte menneskes øjeblikkelige livssituation, arbejder vi på, at der drages omsorg for basale, fysiske- og psykiske behov. Det  gør vi ved at være tydelige værter, hvor dialogen, omsorgen og ligeværdigheden er grundelementer. Vi arbejder ud fra værdier og faglighed som understøttes af praktisk hjælp, som er væsentlig for at bevare værdighed og personlig integritet i en udsat livssituation.

Den primære målgruppe er hjemløse og udstødte, tidligere og nuværende misbrugere, familie og pårørende til personer med misbrugsproblemer, sindslidende og personer med ensomhedsproblematikker.

Kerneydelser:

  • Omsorg, nærvær og samvær
  • Hjælp til selvhjælp
  • Billig og god mad
  • Bad (gratis)
  • Tøjvask (30 kr. for en vask inkl. tørring i tumbler)
  • Pc´er med internetadgang
  • Samtaler og aktiviteter

 

Adresse: Café Parasollen, Boulevarden 19, 9000 Aalborg.

Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 10-19, Torsdag: kl. 10-16, Fredag: kl. 10-14, Lørdag: lukket, Søndag: Kl. 10-14 i ulige uger

Læs mere om Café Parasollen i Aalborg her: https://cafeparasollen.dk/

 


Tilbuddet er til dig, som...

...er hjemløs/udstødt, er tidligere misbruger, familie og pårørende til personer med misbrugsproblemer, sindslidende og ensomme personer.

På Café Parasollen er der plads til alle, der giver plads til andre. Derfor er tryghed, rummelighed og gensidig respekt bærende begreber i vores bestræbelser på at skabe et sted, hvor man kan være tryg i nærvær med andre brugere og medarbejdere, uanset den konkrete livssituation der har bragt den enkelte indenfor vores dør.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top