Henter indhold...

AlderDen nære Sommerhøjskole

Fællesskabet Glad


Et lille højskolefællesskab med plads til dig!

I uge 28 og uge 29 afholdes Fællesskabet Glads sommerhøjskole for unge over 18 år og voksne med et udviklingshandicap. Det bliver en uge, hvor der er plads til de nære relationer, gode samtaler, forudsigelige rammer og ture ud i Danmarks skønne natur – alt sammen på dine betingelser!

Sommerhøjskolen er for dig, der har behov for at være i trygge og nære omgivelser, men på én og samme tid har mod på at tage en uge på højskole et sted i Danmark. Her kommer du til at møde nye mennesker og danne gode venskaber med andre, der ligesom dig har en udviklingshæmning. 

Den nære Sommerhøjskole er en lille højskole med plads til 10 elever. I år tager vi til den smukke Vestkyst, nærmere bestemt Lemvig. 

Kursuskatalog: https://jyskborneforsorg.dk/vores-tilbud/frivilligdrevne-tilbud/faellesskabet-glad/sommerhojskole/


Tilbuddet er til dig, som...

Er en unge eller voksen med et udviklinghandicap, der har lyst til at være en del af et lille, nærværende og roligt fællesskab, hvor du sammen med en masse andre skal skabe en mindeværdig højskoleuge. 

VIGTIGT:

  • Der er ikke adgang for kørestolsbrugere
  • De frivillige er til stede under hele højskolen, men der er ikke plejepersonale og/eller socialpædagogisk uddannet personale tilstede under højskolen.
  • Derfor skal du, trods din udviklingshæmning, have lysten og evnerne til at være afsted på en uges højskoleophold uden socialpædagogisk støtte og/eller hjemmehjælp hvilket betyder, at du skal være selvhjulpen inden for en struktureret ramme, hvilken de frivillige støtter i at etablere.  

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top