Henter indhold...

AlderDen Sociale Sportscafé - Esbjerg

Recovery Bulls Danmark


Alle hverdage fra 13 - 17 holder Den Sociale Sportscafé åben.

Den Sociale Sportscafé er et samlingssted for mennesker i Esbjerg, på Den Sociale Sportscafé vil du blive mødt af et åbent miljø hvor der er plads til dig.

Vores seje frivillige i Cafeen arbejder udfra et mål - at alle der kommer skal gå derfra lidt gladere end da de kom! 

Hver tirsdag er der mulighed for, sammen med dem der har lyst, at deltage i Pool for Fællesskabet som finder sted på STALDEN fra 14 - 16. 
Hver onsdag er der mulighed for, sammen med dem der har lyst, at deltage i Discgolf for Hyggen som finder sted i Dyreskoven fra 13 - 15.  
Hver fredag er der mulighed for, sammen med dem der har lyst, at deltage i Paddeltennis for Hyggen som finder sted overfor Blue Water Arena fra 12 - 14

Som det er med alle aktiviteter i RECOVERY BULLS foregår det hele i et kærligt, stof- og alkoholfrit miljø.

RECOVERY BULLS er et idrætsfællesskab, der bygger på samhørighed, frivillighed og kærlighed. Vi tror på, at man gennem forskellige idrætsaktiviteter kan løfte livsglæden hos mange udsatte. Formålet med RECOVERY BULLS er at sætte en idrætsbevægelse i gang for den del af befolkningen, der ikke reelt har adgang til de eksisterende idrætsfællesskaber.


Tilbuddet er til dig, som...

mangler et fællesskab, mangler noget at lave i Cafeens åbningstider, er på udkig efter nye bekendtskaber eller bare gerne vil have nogle sjove timer. Som du kan se, så er tilbuddet for de fleste og vi gør en dyd ud at tage godt imod dig som ny deltager, så du føler dig velkommen både til aktiviteten og i vores fællesskab


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top