Henter indhold...

AlderSamtale / Aktivitetsgrupper "de 17 verdensmål"

FO - Frit Oplysningsforbund


I 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York aftalen om de 17 verdensmål. Aftalen trådte i kraft d. 1. januar 2016. Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål. De forpligter alle FNs 193 medlemslande. 

  • Hvad kan den enkelte bidrage med?
  • Hvad kan vi i fællesskab bidrage med?
  • Hvad kan vi som land gøre for at bidrage til udvikling i den rigtige retning?

Vi ønsker at skabe selvstyrende samtalegrupper, der forsøger at finde svar på nogle af disse mål og eventuelt konkretisere, hvorledes vi selv kan bidrage. 

Vi har i forårets halvår af 2022 beskæftiget os med verdensmål nr. 15 "Livet på land". Vores lille gruppe har blandt andet set på skovrejsning i praksis, på bæredygtigheds projekter og på etablering af vådområder.

Der er pladst til flere interesserede i gruppen. Nye deltagere vil naturligvis være med til at påvirke udviklingen i arbejdet.

Hvis du vil være med, kan du give os en melding på nordfyn@fo.dk eller tlf: 64 84 14 56 med oplysning om navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Så vil vi indbyde til et orienteringsmøde og planlægning af grupperne. 

Tid: Gruppen aftaler fra gang til gang nye møder

Sted: Aftales med gruppen

Pris: Symbolsk beløb til materialeforbrug

Tilmelding: nordfyn@fo.dk eller tlf: 64 84 14 56


Tilbuddet er til dig, som...

ønsker at være en del af en selvstyrende samtalegruppe, der forsøger at finde svar på nogle af verdensmålene og eventuelt konkretisere, hvorledes vi selv kan bidrage. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top