Henter indhold...

AlderUngerådgivningen Skive

Ungerådgivningen Skive


I Ungerådgivningen kan du få kvalificeret psykologisk hjælp i form af rådgivning eller kortere terapi-forløb. Ungerådgivningen er ganske gratis og helt anonym.

Hvis du ønsker et forløb i Ungerådgivningen, kan du bare du møde op til en forsamtale uden henvisning:

Tid: Tirsdage mellem kl. 16.00 -18.00
Sted: PsykologCentret, Ågade 8 (på taget af Søndercentret). Du er velkommen til at medbringe en forælder, mentor, kæreste eller anden støtte til visitationssamtalen. 

(Fordel jer gerne mellem 16.00-18.00, så vi mindsker jeres ventetid til en forsamtale, der er oftest flest ventende kl. 16.00.)

Når du har været til en forsamtale
Efter din forsamtale vil du blive kontaktet og kan opstarte i forløb hos en af Ungerådgiverne. Et forløb består af fem samtaler. Samtalerne (udover visitations-samtalen) kan foregå på alle hverdage i dagtimerne, en samtale varer 40-45 minutter.

Der afholdes også gruppeforløb i Ungerådgivningen, og hvis dine udfordringer passer til temaet til den kommende gruppe, vil du få tilbuddet om at deltage i et gruppeforløb. Gruppeforløbet foregår over seks gange og varer to timer pr. gang. Hvis du har spørgsmål til gruppeforløbet eller ønsker at deltage, er du også velkommen til at sende en mail til Ungerådgivningen.

Vi ved, at alle kan have brug for nogen at tale med – og nogle gange kan det faktisk være rart, at det ikke er mor, far, bedstevennen eller kæresten – og der kan vi i Ungerådgivningen hjælpe.


Kom og lad os få en snak om det og om dine muligheder generelt.


Tilbuddet er til dig, som...

Er ung mellem 15 og 30 år, bosat i Skive kommune og har nogle udfordringer, du tumler med og gerne vil have hjælp til - det kan være, du har udfordringer vedrørende job, skole, selvværd, det sociale, familie eller måske har tankerne sat sig fast? 

Tilbuddet er har karakter af rådgivning og vejledning.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top