Henter indhold...

AlderUngerådgivningen Skive

Ungerådgivningen Skive


I Ungerådgivningen kan du få gratis og anonym terapi hos en psykolog, samt rådgivning om udfordringer vedrørende f.eks. job, skole, selvværd, det sociale, familie, psykisk sygdom, misbrug af alkohol og stoffer og meget mere. 

Hvis du ønsker et forløb i Ungerådgivningen, kan du bare du møde op til en forsamtale uden henvisning:

Tid: Tirsdage mellem kl. 16.00 -18.00
Sted: PsykologCentret, Ågade 8 (på taget af Søndercentret). Du er velkommen til at medbringe en forælder, mentor, kæreste eller anden støtte til visitationssamtalen. 

(Fordel jer gerne mellem 16.00-18.00, så vi mindsker jeres ventetid til en forsamtale, der er oftest flest ventende kl. 16.00.)

Når du har været til en forsamtale
Efter din forsamtale vil du blive kontaktet og kan opstarte i forløb hos en af Ungerådgiverne. Et forløb består af fem samtaler. Samtalerne (udover visitations-samtalen) kan foregå på alle hverdage i dagtimerne, en samtale varer 40-45 minutter.

Der afholdes også gruppeforløb i Ungerådgivningen, og hvis dine udfordringer passer til temaet til den kommende gruppe, vil du få tilbuddet om at deltage i et gruppeforløb. Gruppeforløbet foregår over seks gange og varer to timer pr. gang. Hvis du har spørgsmål til gruppeforløbet eller ønsker at deltage, er du også velkommen til at sende en mail til Ungerådgivningen.

Vi ved, at alle kan have brug for nogen at tale med – og nogle gange kan det faktisk være rart, at det ikke er mor, far, bedstevennen eller kæresten – og der kan vi i Ungerådgivningen hjælpe.

Kom og lad os få en snak om det og om dine muligheder generelt.


Tilbuddet er til dig, som...

Er ung mellem 15 og 30 år, bosat i Skive kommune og har nogle udfordringer du tumler med og gerne vil have hjælp til - det kan være, du har udfordringer vedrørende job, skole, selvværd, det sociale, familie eller måske har tankerne sat sig fast? 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top