Henter indhold...

AlderLGBT+ fællesskab

AURA


AURA er et frirum og fællesskab for unge LGBT+ personer under 18 år.
Her er der ingen fordomme, højt til loftet og du har mulighed for at udleve din identitet, præcis som du har lyst.
Alle mennesker har brug for nogen at spejle sig i. Det gælder ikke mindst som ung LGBT+ person.
AURA er et fællesskab til dig, der har lyst til at møde andre unge mennesker, som også bryder med normerne for køn og/eller seksuel orientering.

Alle under 18 er velkomne, og det er helt gratis!

Hvad laver man til AURA?
AURA er hyggelige og alkoholfrie arrangementer, hvor alle, der har lyst, mødes i AURAs lokaler rundt omkring i landet cirka hver anden uge. Vi laver mange forskellige ting i AURA – nogle gange hygger vi bare med brætspil, kreative arrangementer, picnic, filmvisning eller oplæg. Der vil altid være en aktivitet til et AURA-arrangement. Det er altid meget nemmere at falde i snak, når man spiller brætspil eller laver noget kreativt med sine hænder.

Hvordan deltager jeg?
Du møder bare frit op til arrangementerne, og du behøver ikke tilmelde dig. Alle AURA-fællesskaber for hver by har deres egen Facebook-side, hvor du altid kan finde det næste arrangement og læse om, hvor og hvornår det finder sted.  

Hvis du er nervøs for at dukke op og gerne vil have, at vi tager os ekstra godt af dig, så skriv til os på Facebook. Så gør vi det bedste for, at du får en god oplevelse. Det samme gælder, hvis du har særlige behov, som vi skal tage hensyn til. Du er også altid velkommen til at tage en ven med. Husk blot at vedkommende ikke må være over 18 år. Du behøver ikke fortælle meget om dig selv, og hvis du har brug for at være med på en “lytter” den første gang, er det selvfølgelig helt okay. 


Tilbuddet er til dig, som...

.. har lyst til at møde andre unge mennesker, der også bryder med normerne for køn og/eller seksuel orientering


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top