Henter indhold...

AlderBrobygning til fællesskaber eller anden form for hjælp

FREMDRIFT - Aalborg kommune


Et brobygningsforløb i FREMDRIFT kan se meget forskelligt ud, og vi vil altid tage udgangspunkt i de ønsker og udfordringer, du kommer med. Det kan enten være du drømmer om, at finde nye fællesskaber eller du har udfordringer med, at navigere i hvilke personer eller tilbud, som er de rette til at hjælpe dig. 

Derfor kan brobygningforløb foregå på forskelligvis.

Fx har vi fokus på:
- Hvilken stor betydning meningsfulde fællesskaber har for ens generelle trivsel og hverdag. Vi ønsker at sikre den gode brobygning, hvor vi hjælper dig med at blive klogere på, hvad du drømmer om, og derefter vil du enten selv, eller sammen med os, besøge et eller flere fællesskaber. 

- At støtte mennesker i at få kontakt til andre offentlige myndigheder. Vi ved, det kan være svært at gribe telefonen, eller svært at navigere i systemerne, og derfor kan vi sammen få kontakt til rette sted. 

Et brobygningsforløb i FREMDRIFT er gratis og kan maksimalt vare i seks måneder. I de seks måneder er der ingen begrænsninger for, hvor mange samtaler og aktiviteter vi kan lave. Det er noget, vi planlægger sammen afhængig af, hvad der giver mening.

Er du i tvivl om FREMDRIFT er det rette tilbud til dig, så er du velkommen til at ringe ind til os eller komme forbi i vores åbningstid til en uforpligtende snak. 


Tilbuddet er til dig, som...

er fyldt 18 år og endnu ikke har ramt folkepensionsalderen og som derudover har fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Et brobygningsforløb hos os kræver ingen henvisning, og uanset hvilke udfordringer, der fylder i din hverdag, vil vi gerne forsøge at hjælpe dig på bedst mulig måde. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top