Henter indhold...

AlderGratis juridisk rådgivning

De Jurastuderendes Retshjælp - Aalborg


De Jurastuderendes Retshjælp tilbyder gratis juridisk rådgivning til privatpersoner inden for stort set alle sagsområder. Vi yder mundtlig juridisk rådgivning til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, uanset nationalitet, og uanset økonomiske forhold. Du vil dog skulle medbringe tolk, hvis du ikke taler dansk eller engelsk.

Vi besvarer både konkrete og generelle spørgsmål – jo mere konkret spørgsmålet er, jo mere konkret er svaret. Endvidere besvares såvel store som små spørgsmål.

Vi kan ikke skrive testamenter, breve eller andet for dig, men vi kan hjælpe med, hvad der med fordel bør omtales i et sådant dokument. Vi kan heller ikke føre sager for dig, men vi kan vurdere, om din sag er egnet til advokat, eller om du kan føre sagen selv. Vores fornemmeste opgave er at vurdere, om du har en sag og henvise dig til den relevante myndighed eller rådgiver.

Adresse og åbningstider:

Det er muligt at henvende sig til os over mail alle ugens dage, over telefon hver tirsdag og torsdag kl. 15-18, og i samme tidsrum sidder vi også i Retten i Aalborg på Badehusvej 17, 9000 Aalborg.

Læs mere her: https://www.aalborgretshjaelp.dk/


Tilbuddet er til dig, som...

er en privat borger og har brug for juridisk rådgivning. Vi kan dog ikke udarbejde noget skriftligt til dig, og vi kan heller ikke føre sager for dig. Erhvervsdrivende rådgiver vi ikke.

Det er ikke nødvendigt, at du har bopæl i Aalborg Kommune, da vi hjælper alle borgere. Vores fokus er dog på Nordjylland, eftersom der er flere lokale retshjælpe rundt om i landet.

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top