Henter indhold...

AlderVoksenven

Børns Voksenvenner Aalborg


Hvad går et venskab med en voksenven ud på?

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn, der har brug for en ekstra fortrolig voksen og positiv rollemodel, og frivillige voksne med de rette menneskelige kompetencer samt tid og lyst til at gøre en forskel for et barn. Vores erfaring er, at et venskab gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd og mod på nye udfordringer.

Dit barn og voksenvennen mødes typisk 2-4 gange om måneden. De bestemmer selv, hvad de laver. De kan tage til håndboldkamp, gå tur, spille spil, lave mad eller bare være sammen og snakke. Aktiviteterne foregår hos voksenvennen eller ude, og voksenvennen er som udgangspunkt ansvarlig for at hente og bringe med mindre I aftaler andet.

Der er ikke nogen dagsorden i et venskab. En voksenven er hverken lektiehjælper, barnepige eller underholdningschef. En voksenven er en ven - en ekstra voksen i dit barns liv og en rollemodel, som dit barn kan spejle sig i.

Det er gratis at få en voksenven. Du kan læse mere om processen og søge en voksenven, familieven, storesøster eller storebror her: https://voksenven.dk/faa-en-ven

Hvem er voksenvennerne?

Voksenvenner er frivillige med både tid og overskud til at tage del i dit barns liv. Alle voksenvenner gennemgår en grundig screeningsprocess og uddannes ved Børns Voksenvenner inden de godkendes. Vores høje faglighed og etiske retningslinjer er med til at sikre rammerne for gode, stærke venskaber.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Har et barn mellem 0-18 år
  • Du og dit barn har spinkelt eller ingen kontakt til barnets anden forælder
  • Dit barn har spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer
  • Du bor alene med dit barn, eller der er sygdom eller handicaps blandt forældre eller søskende
  • Dit barn ønsker selv at få en ekstra voksen i sit liv
  • En voksenven er for børn, der ikke har brug for et professionelt pædagogisk tilbud.

Disse kriterier er med til at sikre et godt og holdbart venskab mellem dit barn og en voksenven.

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top