Henter indhold...

AlderKom Videre Mand

De Frivilliges Hus - Aalborg


Kom Videre Mand er et konkret, velafprøvet og dokumenteret effektfuldt selvhjælpsprogram for mænd i krise. Du bliver en del af et nyt mandefællesskab, hvor du:

  • møder andre i lignende situationer
  • får overblik, fokus og ser nye muligheder
  • bliver inspireret af andre mænd til at komme videre

Der er en frivillig gruppeleder med i hele forløbet til at guide og vejlede deltagerne. Gruppen består typisk af ca. 8 mænd, og gruppen mødes ugentligt 8 gange og gennemgår 8 forskellige temaer. Snakken er fortrolig og der opstår som regel et tæt sammenhold og netværk mellem deltagerne. Forløbet bygger på åbenhed, lytning og refleksion. Der er stor respekt om den enkelte og alle kommer til orde. Erfaringen er, at forløbet kan blive begyndelsen på varige forandringer og langt de fleste oplever, at få det markant bedre.

Møderne finder sted en hverdagsaften, typisk fra 18:30 men det varierer så det passer til gruppens behov og muligheder. Møderne varer ca. 3 timer pr. gang. Der er som udgangspunkt mødepligt til alle møderne - det er godt både for fællesskabet og for at få gavn af forløbet som helhed.

Nøgleord er ligeværdighed, gensidighed, fortrolighed og fællesskab.

Alle interesserede mænd inviteres til en forsamtale hvor vi drøfter om tilbuddet er noget for dig. Vi laver en god forventningsafstemning og fortæller mere om forløbet, og hvad der sker. 

Nye hold starter løbende. Forløbet er gratis.

NB: hvis du kender en som du tror vil have gavn af at deltage kan du med hans tilladelse give os hans navn og telefonnummer, så kontakter vi ham gerne. Det første skridt kan være rigtig svært at tage.

 

 


Tilbuddet er til dig, som...

...er en voksen mand i alle aldre, der er ramt af livet på den ene eller den anden måde, f.eks. stress, skilsmisse, sygdom, arbejdsløshed, pårørende, sorg, livskriser mm. 

Det er vigtigt at du har lyst til at gøre noget ved din egen situation og at du vil indgå i et fællesskab med andre. 

Det er ikke for dig, som har et aktivt misbrug eller for dig, der har det så dårligt, at du slet ikke kan overskue at være en del af et fællesskab. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top