Henter indhold...

AlderDemensaflaster

Ældre Sagen Middelfart


Få en frivillig aflaster eller besøgsven, så du trygt kan gå hjemmefra og tage på indkøb, gå en tur, mødes med venner og veninder eller deltage i fritidsaktiviter. En aflaster kan være netop det åndehul, du har brug for.

Du aftaler selv med aflasteren eller besøgsvennen, hvordan besøgene bedst foregår med størst mulig tryghed for alle parter.

Aflasteren kommer normalt et par timer om ugen. Du kan også bede en aflaster tage med til en stor familiebegivenhed som et bryllup, barnedåb eller en rund fødselsdag.

 

Om en demensaflaster:

En aflaster er frivillig i Ældre Sagen og har tavshedspligt og har deltaget i Ældre Sagens kurser om demens og har derfor særlig viden og respekt for både demensramte og pårørendes situation.

Frivillige aflastere kan også være personlige hjælpere og besøgsvenner for demensramte på ældrecentre/aktivitetscentre ved f. eks. fællessang, motion, musik samt cafemøder o.l. for pårørende.

 

Sådan får du en demensaflaster

Kontakt lederen af de frivillige demensaflastere og få en god snak om dit behov for hjælp og sammen finder I ud af, hvordan besøgene kan få et trygt og hyggeligt indhold.


Tilbuddet er til dig, som...

er pårørende til en demensramt.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top