Henter indhold...

AlderÅben samtalegruppe

Bedre Psykiatri


Åben samtale gruppe,
Her kan man dele sin oplevelse som pårørende sammen med de andre deltagere og få redskaber til at håndtere livet som pårørende. Gruppen er under ledelse af psykoterapeut Anette Dahl Høm. Gruppen er støttet af Roskilde og Lejre kommuner.

Den åbne gruppe gennemføres hver den første onsdag i måneden (bortset fra juli og august) kl. 19:00-21.30 Sted: Frivilligcenteret, Jernbanegade 21 A.
Tilmelding  enten i Nemtilmeld: Åben samtale gruppe med coach | Bedre Psykiatri Roskilde/Lejre (nemtilmeld.dk) eller på sms til mobil 40532052 senest dagen før kl. 12.00.  Arrangementet bliver aflyst hvis der ikke er mindst 5 deltagere. Du skal tilmelde dig hver gang du ønsker at deltage- og du vil få besked aftenen før hvis der er for få deltagere. Hvis der så dukker aflysninger op på selve dagen gennemfører vi  alligevel tilmeldte.

Eventuel aflysning annonceres på Facebook og her på Nemtilmeld.

Parkering ved Frivilligcenteret (FC). Hvis du ankommer i bil til Frivilligcenteret er det dels muligt at parkere på de offentlige pladser med registrerign i parkeringsapp eller på pladser til vnestre for bygningen der er reserveret til Frivilligcenteret. Her skal du udfylde en parkeringsbillet der fåes indenfor i Foyeren til FC. Se også her : Parkering ved Frivilligcenteret (frivilligcenter-roskilde.dk)

 


Tilbuddet er til dig, som...

Tilbuddet er til pårørende til menensker der lever med psykisk sygdom eller sårbarhed. Alle er velkomne uanset din relation som pårørende.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top