Henter indhold...

AlderKlub for unge med særlige behov - Aalborg Vest

Unge for Ligeværd Aalborg


Unge for Ligeværd (UFL) Aalborg er et fritidstilbud for unge med særlige behov i alderen 18-40 år, hvor vi støtter op om at få et socialt netværk både i klubben og udenfor. Vi hjælper hinanden til at få et godt fællesskab og at alle har det godt. 

Klubben har lokale ved Springeren Maritimt Oplevelsescenter, Vestre Fjordvej 81, 9000 Aalborg, og har åbent hver anden tirsdag kl. 17.00 – 21.00 i lige uger, hvor vi hygger os med forskellige aktiviteter og arrangementer. Vi laver både arrangementer og aktiviteter her i huset f.eks. madlavning og fællesspisning og udenfor f.eks. Fårup Sommerland, Minigolf, Bowling, Spille/hyggeaftener. 

Der er mulighed for at komme på besøg 3 aftener og finde ud af, om klubben er noget for dig inden indmeldelse.

Har du lyst til at være en del af klubben, kan du læse mere på  https://www.ligevaerd.dk/ung-med-saerlige-behov/ , hvor du også kan melde dig ind.

UFL Aalborg er en del af den landsdækkende forening Unge for Ligeværd som arbejder for ligeværdige vilkår for alle unge med særlige behov. Behovene kan være alt fra sociale til boglige indlæringsvanskeligheder.


Tilbuddet er til dig, som...

er mellem 18 og 40 år og har særlige behov hvad end det grunder i boglige-, sociale- eller indlæringsvanskeligheder.

Medlemmerne i klubben er for eksempel:

  • Unge der har svært ved det boglige
  • Unge der har gået på specialskole, produktionsskole eller praktisk uddannelse f.eks. STU
  • Unge der bare gerne vil have fællesskab og oplevelser med ligesindede.

Er du i tvivl om dette er det rigtige tilbud til netop dig, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Unge for Ligeværd Aalborg.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top