Henter indhold...

AlderVærested for udsatte kvinder hos Reden Odense

Reden Odense


Reden Odense er et fristed for kvinder over 18 år, som lever et liv præget af misbrug, prostitution, psykiske vanskeligheder og hjemløshed. 

Vi er et være- og rådgivningssted, hvor kvinderne kan få sig en pause fra det hektiske miljø på gaden.

Reden er et gratis og anonymt tilbud. Vi tilbyder både rådgivning og vejledning ved socialrådgiver, samtaler, gratis mad, støtte og omsorg samt muligheden for overnatning i akutte tilfælde. Samtidig fungerer Reden ofte som bisidder i kvindernes kontakt til offentlige myndigheder, og generelt som brobygger mellem kvinderne og det sociale system.

Reden arbejder for at forebygge, begrænse og afhjælpe de skader og følgevirkninger, som kvinderne pådrager sig ved at leve et liv med misbrug og prostitution. Vi hjælper og støtter også de kvinder, der ønsker at forlade prostitution.


Tilbuddet er til dig, som...

er kvinde og er over 18 år gammel. Du kan komme i Reden og få en kop kaffe, mad, socialt samvær, omsorg, et bad eller et sted at sove, hvis du ikke har andre steder at gå hen.

Reden er også et rådgivningssted. Du kan få rådgivning og vejledning fra en af vores socialarbejdere eller vores faste socialrådgiver. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top