Henter indhold...

AlderIdræt i dagtimerne

Fredericia Idrætsdaghøjskole


Idræt er andet end konkurrence – Idræt er først og fremmest samvær med andre mennesker. Idræt i dagtimerne lægger derfor vægt på samværet, idet alle aktiviteterne er på motionsbasis. Det er derfor ingen forudsætning, at du tidligere har dyrket idræt, for Idræt i dagtimerne henvender sig til ALLE SOM HAR FRI I DAGTIMERNE.
Så har du lyst til at møde andre mennesker og samtidig bruge din krop og dyrke motion – ja så er Idræt i dagtimerne måske noget for dig.

For at deltage i de fleste af disse aktiviteter skal du pr. måned kun betale kr. 179,-.


Enkelte aktiviteter har dog særskilt pris. For pris på et personligt armbånd til træningscenteret, der kan benyttes i træningscenterets åbningstid alle dage hele dagen inkl. weekender: se vores hjemmeside eller kontakt kontoret.
Tilmelding og betaling kan foretages på vores hjemmeside: https://iidfredericia.dk/betaling.
Du kan også møde op i Fredericia Idrætscenter, og her henvende dig på Idræt i dagtimernes kontor på gangen, sidste dør til højre inden Bowlingcenteret.
Slutteligt er der også mulighed for at betale med MobilePay til nr. 69727. Vær dog opmærksom på, at du ved denne betalingsform skal være oprettet som medlem.


Tilbuddet er til dig, som...

kan se dig selv dyrke Idræt i dagtimerne. Vi har specialrettede hold, der tager hensyn til den enkelte - også hvis der er fysiske eller psykiske udfordringer. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top