Henter indhold...

AlderFUI (Fredericias Unikke Idrætsforening)

FUI


Idræt er andet end konkurrence - idræt er først og fremmest samvær​ med andre mennesker.
​FUI giver dig en hjælpende hånd ind i fællesskabet og idrætsforeningslivet, særligt hvis du har det lidt svært eller har brug for ekstra tryghed, støtte og motivation.

I FUI er der plads til alle og vi prioriterer fleksibilitet, hensyntagende adfærd, tillid samt kammeratskab.
​Vi tilbyder dig et trygt miljø, hvor der er mulighed for tilpasset støtte og en håndsrækning ind i fællesskabet.
​Vi har stor fokus på sjov bevægelse, samvær og "3. halvleg".

​Går du rundt og har gode ideer til nye aktiviteter, så lytter vi gerne.
​Synes du, at det kunne være spændende at være med i udviklingen og driften af vores unikke idrætsforening, kan du få medindflydelse og medbestemmelse ved at være frivillig instruktør, vært eller bestyrelsesmedlem.

Har du brug for en kontaktperson/støtteperson eller måske en træningshjælper eller noget midt imellem, hvor du stadig kan være i et frirum, og hvor der er plads til at være sårbar, vil Jane Thomsen Løvetofte gerne kontakte dig via opkald, sms eller på Facebook og aftale nærmere med dig.


Tilbuddet er til dig, som...

Aktiviteterne i idrætsforeningen er særligt for dig, der kæmper med psykisk sårbarhed, overvægt eller har ensomhed tæt inde på livet. Lider du af eksempelvis angst, stress, PSTD eller har en depression? Måske du har haft en depression eller haft stress og er kommet ud på den anden side? I FUI vil du kunne møde nye bekendtskaber og ligesindede og samtidig føle, at du har et frirum, hvor du kan være dig selv og komme præcis, som du er.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top