Henter indhold...

AlderCenter Møllegården - Skive Kommune

Center Møllegården, Skive


Center Møllegården er et kulturcenter med mange aktivitetstilbud for seniorer. Centret har et aktivt, kreativt og positivt miljø, døren er åben alle dage året rundt.

Centret byder på servicetilbud, såsom en hyggelig café, kiosk, bibliotek, motions-og træningscenter, varmtvandsbassin, visiteret dagcenter, og Det åbne Center Møllegården. 

Aktivitetstilbuddene henvender sig til pensionister og efterlønsmodtagere der har interesse i at deltage i én af de mange gode tilbud. Du har mulighed for være aktiv, du har mulighed for at møde andre mennesker og ikke mindst, mulighed for gode oplevelser sammen med andre. Man kan deltage i musikarrangementer, gudstjenester, foredrag, fællessang, film, højtlæsningsgruppen, banko, kortspillere samt spis sammen arrangementerne samt mandag til fredag serveres der Dagens ret i cafeen.

Den aktive del; man kan spille billard, Bob, bordtennis, krolf, boccia, dart, ribbegolf, tæppecurling, deltage i cykelture, gåture, Lungekor, El crosser ud i det blå, flere gymnastik hold, træning samt skydning.

Den kreative del; Nørklere - strikkedamerne, patchwork. Reparations-holdet der fixer nyt liv i gamle ting.

Undervisning; i IT-kurser, slægtsforskning og fransk.

Yderligere information
Kontakt Hanne Christiansen for at høre nærmere. Vi er altid klar til at byde velkommen, til at vise rundt og til at fortælle om tilbuddene. Har du en interesse eller et talent, som du gerne vil dele med andre, er du også meget velkommen til at henvende dig i centeret. 

Vi vil altid gerne hjælpe med at skabe kontakt til ligestillede, få oprettet hold eller interessegrupper, gerne med dig som frivillig tovholder. 

 

 


Tilbuddet er til dig, som...

Er pensionist eller efterlønsmodtager og gerne vil være aktiv, have samvær med andre og møde nye mennesker. Vi har plads til alle - kom og besøg os!

 

 

 

 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top