Henter indhold...





Alder



Sorggruppe for 10-17 årige

Skyggebørn


Vi taler knuder væk og gør børn og unge trygge i sorgen
Sorggrupperne er også for børn, der har kronisk eller livstruende sygdom tæt inde på livet. Der er ingen udløbsdato på ubearbejdet sorg – tankerne kan være de samme, uanset hvor lang tid der går. Derfor er alle sorgramte børn og unge velkomne.

Vi facillitere gratis sorggruppe, hvor vi sammen øver os i, at sætte ord på de følelser og oplevelser der kan følge med når man får sorg tæt ind på livet. I gruppen følger vi børnene og her er intet for stort eller for småt at tale om. Her er der plads til grin, tåre og alt der imellem. 

Sorggrupper for store børn og teenagere
Når mor eller far dør, eller når sygdom og død kommer alt for tæt ind på livet, stopper barndommen med at være sorgløs. De store børn i sorg oplever følelser, de ikke kender til, og som er svære at være i. Men følelserne kan forløses med samtale.

Teenagegrupperne mødes hver 14.dag fra kl.17-20

Vi starter med at lave aftensmad i fællesskab og spise sammen, inden vi starter selve gruppesamtalen. Timerne i køkkenet er mindst lige så vigtige for teenagegruppen som resten af mødet. Det er her, vi lærer hinanden bedre at kende – og hygger os, mens vi forbereder maden og spiser. For nogle af de børn, der synes det er lidt grænseoverskridende at sidde og tale om sine følelser foran andre, er det netop i køkkenet, der skabes tillid og tryghed.

Efter vi har spist begynder gruppesamtalen. Sorg kan ikke sættes på formel, så vi har hverken en bestemt rækkefølge eller faste temaer, vi skal igennem. Det er børnene der bestemmer, hvad vi skal tale om. Det kan fx være fars nye kæreste, følelsen af uretfærdighed, frygten for, at den forælder der er tilbage også skal dø – eller hvad det nu er, der fylder.


Tilbuddet er til dig, som...

Er mellem 10-17 år og har mistet én som står dig nær eller har kronisk eller livstruende sygdom tæt inde på livet.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top