Henter indhold...

AlderHjerteven - en venskabsordning

Husrum Silkeborg


Alle fortjener en ven. HUSRUM venskabsordning er et gratis tilbud for dig mellem 18-30 år. Du befinder dig måske i en sårbar situation og mangler en vedholdende og fortrolig voksen ven. De frivillige hjertevenner er ressourcestærke mennesker med livserfaring, som har lyst til at møde dig ligeværdigt og i øjenhøjde og være en stabil ven. Vi har alle forskellige interesser og behov, og derfor er hvert venskab unikt. Du bliver matchet med en hjerteven ud fra behov og interesser. I mødes i udgangspunktet en gang om ugen 1-2 timer, og finder sammen ud af, hvad I vil lave, når I mødes. Vores koordinator inviterer dig til en indledende samtale, hvor du kan høre mere om muligheden for at blive matchet med en hjerteven. Koordinatoren sørger også for at arrangere et matchmøde og hjælpe venskabet godt på vej.

Ca. halvdelen af de unge, der henvender sig til vores tilbud, har udfordringer med angst, depression, social fobi, stress eller lignende.

Hjerteven er en mulighed for unge i hele Aarhus Kommune og vi forsøger at matche med en frivillig, der bor i samme område.


Tilbuddet er til dig, som...

...er ung og oplever ensomhed eller savner at være mere social.


 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top