Henter indhold...

AlderJobklubben: hjælp til selvhjælp til job og CV for flygtninge

Dansk Flygtningehjælp Odense


I Jobklubben på sprogskolen i Odense er der i samarbejde med AOF Job & Dansk fokus på at støtte kursister, så deres vej til at komme i job og blive selvforsørgende bliver kortere.

Der arbejdes med at skrive målrettede ansøgninger og CV'er, dele erfaringer fra det danske arbejdsmarked og snakke om, hvordan man går til jobsamtale i Danmark (f.eks. hvordan man præsenterer sig, og hvordan man klæder sig på osv.). Man kan også få hjælp med at navigere rundt på Jobnet.dk

Torsdage kl. 10:30 - 14:00

Tidsbestilling er ikke nødvendig


Tilbuddet er til dig, som...

gerne vil forbedre dit kendskab til det danske arbejdsmarked og få støtte til ansøgninger, CV, forberedelse til jobsamtalen og praktisk hjælp til Jobnet.dk osv. 

Tilbuddet er også til dig, der gerne vil være frivillig og hjælpe flygtninge og personer med etnisk minoritetsbaggrund med jobsøgning. Du skal være fyldt 18 år for at være frivillig i Dansk Flygtningehjælp.

Der er ikke nogle særlige krav til at være frivillig i Jobklubben. Det vigtigste er, at du er god til at opbygge en god relation, hvor du kan støtte og motivere et andet menneske i jobsøgningen. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top