Henter indhold...

AlderSociale fællesskaber og aktiviteter for alle

Bolbro Brugerhus


Bolbro Brugerhus er et kultur- og aktivitetshus for alle. Vi er særlig stolte af, at være et hus for alle aldersgrupper, således man inspireres og hygger sig med hinanden, hvad enten det er om en interesse eller som frivillig i Brugerhuset. Skulle du have en god idé til noget at være fælles om, og har du lyst, kan du starte et fællesskab i en Åben Aktivitet. På Åbne Aktiviteter er der ikke undervisning, men gensidig inspiration og udvikling til gavn for hinanden. Mange frivillige foreninger holder møder her og DOF Paarup Aftenskole har et stort udbud af undervisning, både i dag– og aftentimerne, i Brugerhuset. 

Caféen er samlingspunktet, hvor man nyder kaffen, læser avisen, snakker over sin mad i en pause, alt imens venskaber og fællesskaber kan opstå. Caféen bemandes af frivillige køkkenmedarbejdere i dagtimerne, og i aftentimerne bemandes caféen af frivillige fra de Åbne Aktiviteter eller andre, som vil bidrage til fællesskab og udvikling af huset.

Som enkeltmedlem er det årlige kontingentet kr. 200,- for husstanden kr. 300,- og foreninger kr. 600,- 

Brugerhuset rummer mange forskellige sociale fællesskaber: Håndarbejde og tekstil, Madlavning, Motion og idræt, Spil, IT og hjælp, Kreativt, Andre fællesskaber. 


Tilbuddet er til dig, som...

Kunne tænke sig at være en del af vores fællesskab i Bolbro. Det er lige meget hvilken baggrund du har. I vores kultur- og aktivitetshus er alle velkomnne!


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top