Henter indhold...

Alderheadspace Esbjerg

headspace Esbjerg


headspace er et anonymt og gratis samtaletilbud til unge i alderen 12 - 25 år.

Samtalerne gennemføres af vores medarbejdere i samarbejde med vores frivillige og du kan træffe os i åbningstiderne mandag til torsdag i tidsrummet kl. 11.00-18.00 eller efter aftale. Du kan også ringe på 30 45 25 81 eller SMSe til os på 1245, bare husk at starte beskeden med at skrive: hs esbjerg. Du kan også chatte med os via dette link.

Vi fungerer også som brobyggere til specialrådgivninger inden for behandlingsrådgivning.
Intet er for stort eller for småt – og den unge skal ikke stå alene med problemet.


Tilbuddet er til dig, som...

har brug for at tale om...

  • Tankemylder og bekymringer. Oplever du, at din hjerne aldrig rigtig holder fri? At dette hele bare kører rundt. Vi kan hjælpe dig med at få ro på, så det ikke fylder så meget.
  • Konflikter med familie og venner. Skænderier med forældre, søskende og venner er ret almindeligt. Men det kan vokse sig så stort, at forholdet bliver meget problemfyldt.
  • Tristhed og ked-af-det-hed. Hvis du oplever, at din tristhed er kommet til at fylde for meget, er det vigtigt at få talt om det, inden det udvikler sig til noget mere permanent.
  • Ensomhed. At føle sig alene kan være svært at tale om, men det hjælper at få sat ord på det og finde veje ud af ensomheden.
  • Seksualitet og kønsidentitet. Vi møder mange unge, der oplever at være i tvivl om deres kønsidentitet, og det kan føre til bekymringer og forvirrede følelser.
  • Selvværd. Tvivler du på dig selv? Og har du svært ved at mærke, hvad der er rigtigt og forkert for dig?
  • Præstationspres. Sætter du alt for høje krav til dig selv? Lad os tage en snak om dine forventninger.
  • Mobning. Hvad enten det foregår nu eller er et ”overstået kapitel”, sætter oplevelserne sig i dig. Det er vigtigt at få talt om.

.. Og alt muligt andet!


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top