Henter indhold...

AlderFamilieoplevelsesklubben Middelfart

Red Barnet Middelfart


Vi laver aktiviteter året rundt for familier med børn der er henvist til vores klub. Vi tager på udflugter til attraktioner, vi laver sommerlejre, vi fanger krabber og laver mad over bål, vi tager på fisketur, går i biografen, bager julesmåkager og alt muligt andet sjovt. 

Vi har en aktivitet hver måned året rundt og vores fællesskab består af familier med børn i alle aldre, så dit barn kan helt sikkert også finde gode kammerater hos os.

Det er gratis at deltage og vi sørger også for forplejning undervejs. Hvis aktiviteten er udenfor Middelfart Kommune arrangerer vi også transporten. 

Du kan blive henvist via en fagperson der har kontakt til jeres familie. Det kan f.eks. være en familiekonsulent, en klasse- eller AKT lærer, en psykolog eller familiens læge. 

Du kan blive henvist på flere baggrunde. Enten er du i en situation hvor jeres familie er meget trængt økonomisk, eller måske har i kroniske lidelser eller andre diagnoser i familien? Det kan også være at dit barn er ensomt og udenfor fællesskabet og savner et fællesskab at være i. Så er I velkomne hos os.

Alle Red Barnets frivillige er uddannede i Red Barnets børnesyn, og har styr på børneattester og alt det andet praktiske.


Tilbuddet er til dig, som...

bor i Middelfart Kommune med dine børn, hvis I lever op til kravet om henvisning som du kan læse mere om ovenfor. Du skal have lyst til at blive taget godt imod på vores aktiviteter, og til at indgå i fællesskabet med alle de andre rare forældre og deres herlige børn.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top