Henter indhold...

AlderSorggruppe for børn og unge

Huset - Frivilligcenter Vejen


Mange børn oplever desværre at miste en af deres forældre, en søster eller en bror.

Af hensyn til familien, især af omsorg for den sørgende mor eller far, lægger mange børn låg på deres følelser og får for sjældent - måske aldrig - talt om deres egen sorg og eget savn. 

Vennerne glemmer hurtigt, de forstår ikke helt - livet går videre.  Derfor kan de ramte børn få følelsen af at være de eneste i verden, der har oplevet et sådant tab - og at ingen kan forstå de følelser, tanker og spørgsmål, deres sorg fremkalder i dem.

At snakke og være sammen med andre, der har oplevet det samme og ved hvor svært det kan være, er en befrielse.  Det bliver lettere at få sagt, hvad man virkelig tænker og føler, når man ved at man bliver taget alvorligt, og at det ikke er forkert eller forbudt at have det sådan.

Der er ikke tale om terapi eller behandling i en sorggruppe, men om samvær og erfaringsudveksling - omsorg og nærvær.

Når vi mødes, begynder vi med at spise lidt kiks/frugt sammen. Imens snakker vi lidt om løst og fast.  Derefter taler vi mere direkte om, hvordan det er at miste, og hvad vi har oplevet i den forbindelse.

I situationer, hvor vi ikke selv har børn/unge nok til at starte en sorggruppe, henviser vi til Brændkjærkirkens lokaler i Kolding, Her mødes de unge hveranden tirsdag fra 17-20.00, hvor man starter med at spise aftensmad sammen, mens man snakker om løst og fast. Efter maden tales der mere direkte om, hvordan det er at miste.

Tilbuddet er gratis.

Telefon nr. til Brændkjærkirken er 7553 0073.

 

Huset Vejen | Østergade 2 | 6600 Vejen | Tlf. 71759096
 


Tilbuddet er til dig, som...

....

Gruppen er for piger og drenge som har mistet et nærtstående familiemedlem.  

Der er plads til 8-10 deltagere i gruppen, og afhængigt af deltagerantalllet kan gruppen blive aldersinddelt.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top