Henter indhold...

AlderTræning og sociale aktiviteter med Veteraner Med PTSD

Veteraner Med PTSD


Veteraner Med PTSD's formål er, at danne sociale relationer og give veteraner med PTSD et frirum igennem sociale aktiviteter og træning. Ligeledes at skabe et internt netværk, hvor veteraner i Odense kan hjælpe hinanden og dele erfaringer. Det endelige formål er at få lavet et så solidt fundament for den enkelte PTSD-ramte veteran, at vi kan få nedbragt intensiteten af de følgevirkninger, der er ved PTSD, og herigennem kunne øge medlemmernes sociale omgangskreds og evt. få dem ud i del- eller fuldtidsarbejde igen.

Hovedaktiviteterne i denne forening, tager udgangspunkt i træning og sociale aktiviteter. Ligeledes vil coaching af foreningens medlemmer også være et vigtigt led, i forhold til at kunne lære deres egne grænser at kende, sætte nye mål og overføre disse erfaringer til deres privatliv og i hverdagen. Nogle af foreningen fælles mål, vil f.eks være at deltage i udflugter og motionsløb, således at den enkelte veteran kan se fremskridt i forhold til egenkontrol over deres sædvanelige daglige udfordringer.


Tilbuddet er til dig, som...

har en relation til forsvaret og PTSD og som ønsker at være del at et fællesskab hvor vi bl.a. dyrker motion sammen og har hyggeligt samværd. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top