Henter indhold...

AlderTo timer om ugen er nok til at give et barn en god skolestart!

2 Timer om Ugen


Hvem er børnene?

Børnene er mellem 3-8 år og har dansk som andetsprog. Til dagligt går de i børnehave eller skole i Esbjerg og fælles for dem alle er, at de har brug for at styrke deres danske sprog og lære det danske samfund bedre at kende. Her kommer du ind.

 

Hvordan?

Hos 2 Timer om Ugen kommer du ikke til at arbejde med et fast pensum, som du og barnet skal igennem. Det er helt op til dig og barnet, hvad I vil lave. Barnet får din fulde opmærksomhed og lærer derved at udtrykke sig godt og flydende på dansk. Barnet lærer også om dansk kultur og levevis ved at være sammen med dig. 


Tilbuddet er til dig, som...

Hvem er du?

Din baggrund er underordnet. Du kan være studerende, pensionist eller stadig på arbejdsmarkedet. Det vigtigste er dit overskud, engagement og lyst til at dele ud af din erfaring med dansk sprog, hverdagsliv, kultur og meget mere.

Vi har ansat en koordinator med kontor i Esbjerg, som du mødes med. Hun kender de børn, der trænger til at få en frivillig tilknyttet, og hun matcher jer. Du kan til hver en tid spørge hende til råds, hvis du skulle være i tvivl om noget. Hun arrangerer kurser og sammenkomster for de frivillige og for alle, der er tilknyttet 2 Timer om Ugen, børn og voksne.

 

En meget kort video, der viser en frivillig med et barn :-)

https://fb.watch/g4X4h2b6kx/


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top